Vacatures

We zijn op dit moment op zoek naar:

Drie nieuwe bestuursleden:

Secretaris: notuleren van de vergaderingen en verslaglegging, administratie van aangesloten organisaties en contactpersoon voor vragen rondom lidmaatschap. Verzorgt tevens de nieuwsbrief en ondersteunt algemene leden waar nodig.

Algemeen lid 1: contactpersoon voor vragen vanuit verenigingen en organisaties. Kennis op het gebied van organisaties en rechtspersonen en bestuurlijke ervaring. Kennis van protocol op gebied van corona en veilig dansen.

Algemeen lid 2: contactpersoon voor vragen vanuit (aankomend) docenten. Kennis op het gebied van lesgeven, repertoire en ondernemerschap. Kennis van protocol op gebied van corona en veilig dansen.

Kun jij je vinden in één van de taakomschrijvingen en heb je bij voorkeur bestuurlijke ervaring? Neem contact op via info@danslink.nl of 06-27124199 (Lisanne).

Ambassadeurs (vrijwilligersfunctie) in alle regio’s

Werkzaamheden: De bekendheid van danslink vergroten; signaleren van activiteiten in de eigen regio voor de Dansagenda; danslink (mede) vertegenwoordigen tijdens bijeenkomsten en evenementen; communiceren van regionaal nieuws naar het bestuur.

Interesse? Neem contact op via info@danslink.nl.